Thursday, April 26, 2012

Name That Mormon Novel: Meme Edition

Today, while I should have been diligently reading Nathaniel West's The Day of the Locust and William Faulkner's Absalom, Absalom!, I got a little sidetracked by an online meme generator. And that led to an idea for a blog post featuring Mormon novel memes. And that led to me spending an hour or so coming up with these.

Can you guess which Mormon novels these memes allude to?

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

6 comments:

 1. I got #1, #2, and #6. Some I don't know/haven't read, but am guessing:
  #7: Added Upon (has been a long time since I read it)?
  #8: Death of a Disco Dancer?

  ReplyDelete
 2. .

  I'm crossing my eyes to avoid seeing the answers above as I type; please forgive typose.

  1. Don't know. The Backslider?

  2. The Lonely Polygamist.

  3. The Tree House

  4. ?

  5. Is this That book by evenson?

  6. Jonathan's book.

  7. Added UPon

  8. Disco Dancer

  9. Coke NEwlw?

  10. Tis is tno the fisrt one I've recognized but can't quite place. . . .

  ps: love this

  ReplyDelete
 3. I'll put one up later this week.

  ReplyDelete
 4. Thành phố Hồ Chí Minh (hiện nay vẫn được gọi phổ biến với tên cũ là Sài Gòn) là một trong những thành phố đông dân nhất, đồng thời cũng là trung tâm kinh tế, văn hóa, giáo dục quan trọng của nước Việt Nam. Và đặc biệt là sự thống lĩnh nền kinh tế của đất nước Việt Nam nên nhu cầu vận chuyển hàng hóa từ các cá nhân, doanh nghiệp cũng tăng lên theo đó nên các các công ty chuyển phát nhanh uy tín tại tphcm. Nắm bắt được thị trường, Proship.vn xin mang đến cho quý khách hàng chuyển phát nhanh đi thành phố hồ chí minh với chất lượng tuyệt hảo cùng với giá thành cạnh tranh nhất thị trường hiện nay. Proship.vn nhận gui hang di sai gon chuyển phát nhanh tất cả các hàng hóa, tài liệu…không giới hạn về kích thước cũng như là trọng lượng. Dịch vụ chuyển phát nhanh tại Tphcm của Proship.vn giúp quý khách đảm bảo hàng hóa được chuyển một cách nhanh chóng nhất và giao hàng đến tận tay với chi phí thấp nhất thị trường hiện nay. Quý khách hàng có thể hoàn toàn yên tâm khi sử dụng dịch vụ của chúng tôi.
  Proship cung cấp dịch vụ chuyển phát nhanh đi sài gòn chuyên nghiệp uy tín hàng đầu.Đảm bảo thời gian và gói hàng của quý khách.

  ReplyDelete